ca es
Blog

Ongi etorri Jon!

Jon Segador. Desenvolupador.
Jon Segador. Desenvolupador.
01/12/2011

Després de les incorporacions de l'Adán Lobato i el Felipe del Pozo, el Jon Segador se suma a l'equip de desenvolupadors Perception.

Ens agradaria presentar-te el Jon Segador, un desenvolupador que s'ha incorporat recentment a l'equip de Perception. Està especialitzat en programació web, tot i que és una persona inquieta que ha provat diversos entorns de programació, com el de les aplicacions per a mòbils Android.

De fet, si agafes el tren per anar a la feina, et recomanem que t'instal·lis una de les aplicacions que ha desenvolupat, Cercanías Renfe, que et permetrà tenir sempre mà els horaris actualitzats dels trens. És tan bona que ja l'han descarregada més de 90.000 persones, entre elles un dels nostres dissenyadors, el Rubén Hidalgo. Quan va descobrir que el Jon era l'autor de l'aplicació, va estar a punt de demana-li un autògraf!

Ah, i no ens hem equivocat en escriure el seu nom: es diu Jon, no Joan. És basc, vivia a Santurce, i recentment ha vingut a viure a Les Franqueses. Ja veus que, quan es tracta de buscar bons professionals, no ens importa fer quilòmetres. Ongi etorri Jon!

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.