ca es
Blog

Diumenge de guerra a Perception

Jaume, el instructor
La quadrilla del Paintball
19/10/2011

Aquest cap de setmana a Perception hem decidit desestresar-nos del tot. ¿I quina millor manera de fer-ho que amb una guerra de boles de pintura?

Armats fins les dents amb Marcadores (paraula tècnica de com anomenem el rifle que utilitzem al Paintball), plenes de munició de 68mm de diàmetre (les boles de pintura) i enfundats en els uniformes de reclutes ho hem donat tot a unes mini-batalles entre companys, excompanys i parelles esperant sempre que els trets anessin de bon rotllo encara que això no llevi que facin mal igualment.

Una pena no haver portat la càmera en plena acció, haguéssim tingut un testimoni visual dels atacs Kamikace d'Adán, dels trets nets al més pur estil franctirador de María, de les estratègies ràpides estil Guerra de Guerrilles de Pep i Albert, o de las defenses impenetrables d'Alex, Felipe i Jordi...

Esperem repetir ben aviat i que a la propera les baixes que no han pogut participar aquesta vegada puguin incorporar-se al joc, que como es diu sempre quant més siguem més riurem.

Com a curiositat podem veure a en Jaume, l'instructor del Paintball, a la foto posant al més pur estil oncle Sam, molt adequat.

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.