ca es
Blog

Els dos nous fitxatges de Perception

I com tot bon fitxatge, la foto amb els patrocinadors de fons
03/10/2011

No sé on tenim el cap. Amb el tràfec de la tornada de les vacances se'ns ha oblidat presentar-te els dos nous fitxatges de Perception: l'Adán Lobato i el Felipe del Pozo.

Són dos cracks de la programació amb molta experiència que supleixen les baixes del Gerard Puig i del Francesc Rosàs, que van deixar la nostra empresa recentment. Prenen el relleu amb il·lusió, i estem  convençuts que treballaran amb la mateixa professionalitat i dedicació dels seus predecessors.

Si fóssim un equip de futbol, penjaríem un vídeo dels nous fitxatges fent uns tocs de pilota amb la samarreta de Perception, però com que som una empresa de disseny web, hem pensat que seria més bona idea posar un enllaç als seus comptes de Twitter.

Això sí, us podem assegurar que el dia en què van entrar a treballar, tots dos van afirmar que des de petits somiaven a treballar a Perception!

 

 

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.