ca es
Blog

Una incidència de Telefónica afecta els nostres servidors

01/06/2011

Hem detectat durant els últims dies que hi ha persones que tenen problemes per accedir als webs que tenim allotjats en els nostres servidors. Després d'estudiar la el problema, els nostres tècnics han arribat a la conclusió que es tracta d'una incidència que afecta només als clients de Telefònica i que, per tant, no està causat per cap error de funcionament dels nostres servidors.

Els clients afectats per aquesta incidència poden accedir amb normalitat a la majoria de pàgines i serveis d'Internet, però hi ha alguns servidors, com els nostres, que estan afectats pel problema de Telefònica.

Les persones que accedeixen a Internet amb altres proveïdors (ONO, Jazztel, Vodafone, etc.) poden accedir sense cap problema als llocs web que allotgem.

No sabem quan Telefònica resoldrà la incidència perquè no ha fet cap anunci oficial.  L'única informació que hi ha a Internet sobre l'error l'han publicada els usuaris afectats a través de serveis com Twitter.

Arxivat a: Incidències

Butlletí electrònic

Actualitat, idees i consells pràctics sobre noves tecnologies i Internet.